15 Haziran 2016 Çarşamba

Bebek kameramız - Motorola MBP854


Bu yazımda Defne için aldığım bebek kamerasını anlatmak istiyorum.  Motorola MBP854 bebek kamerası.

Önceleri ihtiyacım olmayacağını düşünsem de şimdilerde çok işime yarayan bir alet olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Defneyi gece 7 buçukta odasına yatırıp kapısını kapattığımızda salonda sesli bir şekilde filmimizi veya dizimizi aklımız onda kalmadan izleyebiliyoruz. Eşimle uzun araştırmalarımız sonucunda bu modele karar verdik ve şuan çok memnunuz.




Kameranın özelliklerine gelecek olursak 300 metre mesafeye kadar çekiyormuş. Hiç o kadar uzağa gitmedim ama kullananlar memnunlar. Kamera renkli görüntü veriyor. Gece zifiri karanlık olsa bile siyah beyaz görüntüde çok net bir şekilde bebeğinizi görebiliyorsunuz. Sesi algılaması da mükemmel. Görüntü ekranından, bebeğinizin odasına koyduğunuz kamerayı sağa sola çevirebiliyorsunuz aynı zamanda konuşup, içinde kayıtlı olan ninni müziklerinden de çalabiliyorsunuz, odanın sıcaklığını kontrol edebiliyorsunuz.

Beni asıl cezbeden özelliği ise kameranın wifi ile internete bağlanabilme özelliği. Telefonunuza, bilgisayarınıza veya tabletinize hubble adlı uygulamayı indirip ücretsiz kayıt olup nerede olursanız olun bebeğinizi izleyebiliyorsunuz. Ben işyerimdeki bilgisayarımdan bazen de telefonumdan açıp Defne'yi annemler evde uyuturlarken izliyorum. Tabi arada izlerken takılmalar olsa da bunun henüz bizim evdeki internetten mi yoksa kameradan mı kaynaklandığını bilemiyorum.



2 yorum:

  1. Merhaba, ben de aldım fakat bu hubble uygulaması 7 gün ücretsiz diyor. Sanki sonrasi ücretli gibi? Doğru mu? Kullanalı 1 gün oldu. Cvplarsaniz çok memnun olurum,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba nedense yazdığınızı çok sonra görmüşüm:( Şuan kullanıyorsunuzdur eminim. Ben uzun süre ücretsiz kullanmıştım ama şuan değişti mi noldu bilmiyorum. Eğer siz hala kullanıyorsanız buraya bilgilendirmek adına güncel durumu hubble uygulamasının nasıl olduğunu yazarsanız sevinirim

      Sil